5 день

#ZWSUkraine П`ятий день відкрила лінійка, де було підсумовано діяльність на екотижні, але найцікавіше те, що ми провели несподіваний для дітей флешмоб "Сміттєві перерви". Після третього уроку вийшовши з класів учні 5- 10 класів побачили, що весь етаж - ніби смітник. 6-А допомагав мені тихо розкидати сміття. Було поставлено задачу: якщо вам подобається такий вигляд школи, то нічого не робіть, продовжуйте смітити, але якщо вам неприємно знаходитись в такому приміщенні потрібно правильно покласти пластикові вироби і папір в контейнери. За 3 хвилини і 40 секунд в коридорі було чисто. І старалися усі. Опитавши дітей ми зрозуміли, що наглядно вони побачили, що може бути з нашим містом і планетою та відчули, що смітили 18 дітей - 1 хвилину, а прибирало більше 60 учнів.
P.S.: Сміття було не забруднене, ми дістали з тих пакетів, які діти принесли здавати на макулатуру та пластикові пляшки. Доречі в нас поки є лідер - це 2-А клас, вони найбільше на сьогоднішній день принесли і того і того.
А ще після того, як ми провели сміттєві перерви нам подзвонили з виконкому і порадували, що наші баки, які ми замовляли прийшли. Дякуємо Ященко Сергію Вікторовичу та Вольській Вікторії за швидке реагування на наш проект "Свідомі громадяни". Сьогодні діти підуть до школи і здивуються, бо на кожному поверсі вже стоять красивеньки різнокольорові баки. Дякуємо Україні без сміття!

Немає коментарів:

Дописати коментар