Мою історію написали в фейсбуці

GoFundEd
Ми продовжуємо знайомити східні міста з програмою «Сходини»🚉, а вас з черговими героями #східнаісторія. Сьогодні розкажемо історію вчительки музики з Української школи №12 Тетяни Ковтун.
👨‍🏭У нас маленьке шахтарське місто Українськ, є лише 2 школи. Ми називаємо наше місто «міні Україна», бо, якщо у нас погано, значить і в країні погано. У нас навіть є пам'ятник Богдану Хмельницькому, як у Києві, але його зробила інша людина 😊
🎤В школі ми хочемо створити власне телебачення, адже ведемо активну діяльність в екологічній сфері, а у нас немає ні газети, ні радіо
🌍Наша школа працює за двома програмами – екологічна і здорово-зберігаюча. Наприклад, ми проводимо «екологічні тижні» і під цю тему організовуємо тренінги для учнів. З весни 2018 року ми беремо участь у всеукраїнських проектах – це «ZERO WASTE SCHOOL» від Фонду Кличків, «Компола». Ми самостійно створили й реалізували власні проекти – «Свідомі громадяни», «Гілка». Взагалі, на реалізацію екоініціатив надихнув нас саме проект Компола.
Нещодавно ми розпочали сортувати сміття й активно залучати до цього все місто. Наприклад, у вересні у нас будуть «ZERO WASTE ДНІ» для усієї громади. Будемо не просто прибирати, але й навчати містян як правильно це робити, розвивати культуру сортування.Ми вирішили об’єднати наш проект «Гілка» з майбутнім проектом телебачення. Себто, ми можемо показувати, як ми сортуємо у своєму місті, переробляємо гілля дерев. Гарним варіантом для нас є власний ютуб-канал, для якого будемо знімати ролики. Наші учні вже готові «включатись» в роботу, писати сценарії, знімати, монтувати. Ми сподіваємось, що наш канал про проект «Гілка» стане дійсно корисним і повчальним.
🚅Однією з найбільших проблем міста є відтік молоді. Тому ми хочемо розвивати місто в такому напрямку, аби можливостей для молодих людей було більше.
Окремо подаватись на платформу GoFundEd ми боялись, але коли побачили набір на GoF: Сходини, то все-таки наважились зареєструватись, щоб нас навчили правильно прописати проект, скласти бюджет, презентувати себе.
Програма здійснюється за підтримки Проекту “Зміцнення громадської довіри” UCBI - Українська ініціатива зміцнення громадської довіри, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна
#Сходини #GoF #ProSvit #КрокЗаКроком #usaid #зміцненнягромадськоїдовіри #східніісторії

Немає коментарів:

Дописати коментар