"Солодощі до чаю"

Ярмарок "Солодощі до чаю" об'єднав в собі фестиваль фотозон, в якому взяли участь батьки 1-А, 3-А, 3-Б, 4-А та 4-Б класів. Це було для школи вперше, всі вони були найкращі, зі своїми особливостями, тому дякуємо всім батькам хто для своїх дітей зробив свято і щоб ті пишались високим рівнем підготовки до фестивалю. До речі завдяки цим батькам насолоджувались фотозонами не тільки присутні на ярмарку, а ще й на новорічних святах.
Виставка новорічних поробок, багато з яких прикрашали ялинку. 1-2 класи взяли участь в конкурсі "Новорічних іграшок", де дітки разом з батьками створювали справжні шедеври. Найкращими та найскладнішими були вироби 1-А та 1-Б класу.
Дякуємо всім класним керівникам за небайдужість, відповідальне ставлення в підготовці до свята.
На ярмарку вперше взяли участь всі класи з 3 по 11. І рівень молодшої школи трішечки відрізнявся від старшої, більшістю та величчю столів, їх яскравістю та знову ж таки завдяки батькам, які допомагали своїм діткам і робили їм справжнє свято.
Відбувся загальний флешмоб "Подаруємо настрій", де всі всі всі діти заспівали різдвяну пісню. А після цього на ярмарку завітав Святий Миколай з янголятками та чортенятами, де привітали малечу зі святами і закінчили цим ярмарок.
Ось такий насичений був цей день. День Св. Миколая.
Захід здійснюється за підтримки молодіжного простору #MCPUkrainsk, який є учасником Проекту «Молода енергія громад», який здійснюється ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля» у рамках програми ЮНІСЕФ «Посилення життєстійкості та підвищення громадської активності підлітків і молоді у східній Україні», яка впроваджується за фінансової підтримки Європейського союзу.


Немає коментарів:

Дописати коментар