Колядники в Харкові

В минулому році ми вперше з дітьми вирішили поколядувати в місті, а в цьому році ми пішли далі. Так! Ми поїхали покоряти Харків. І з упевненістю можу сказати, що в нас це успішно вийшло. Ми (Илья Сафонов Владислава Кобец Varvara Oleynik Sims FreePley Татьяна Тельнюк-Ковтун Ольга Балашова Диана Юрченко Ksenia Podtesova та Гарсіа Елман) не загубилися у великому місті, побували в цікавих містах. Успішно прощедрували, і не тільки на своїх локаціях, а й у випадкових закладах. Завжди нас зустрічали радісно, чекали нашого співу, і потім проводжали з торбинками. Відвідали етновечорниці і побували в центрі українських традицій (це було незабутньо). Виступили в парку Горького, отримали купу задоволень від атракціонів, від спілкування з мешканцями Харкова. Стали учасниками масштабного параду, флешмобу "Калина", випадкового батлу, та ще дуже довго будемо шукати статті про нас, бо інтерв'ю в нас брали багатенько. Також ми познайомились з прекрасною людиною, яка на два дні стала нашим "волонтером" Mariia Gizun. Марія стала прикрасою нашої поїздки, і ми впевнилися, що випадкові зустрічі - не випадкові.
Пізніше обов'язково буде відео, бо ми ж не тільки щедрували, а ще й встигли відпочити. Поки це секрет. Ця подорож стала новим досвідом для нас і наступний рік ми будемо розширювати горизонти колядування. Поки, що не скажу саме, які. Будемо тримати інтригу.
#ВертепФест #ВертепФест2019 #ХарківЗТобою #Етновечорниці
Дякуємо Благодійному фонду "Харків з тобою" за надану можливість почерпнути досвіду, популяризувати своє місто (бо як на диво всі питалися: Чи нещодавно нас перейменували ? Яка ж це область? Питали історію міста, і так далі).

Немає коментарів:

Дописати коментар