Новорічний ранок

24 грудня настав день новорічної казки.
Ми вирішили спробувати новий формат проведення новорічного свята. В минулому році - це був новорічний квест, раніше це була вистава, а в цьому році учні 1-6 класів побували в країні Пузирляндії.
Відвели нас у гості Снігової королеви Казкова принцеса та Зима. Завдяки не сніговому прогнозу погоді на вулиці в залі відбувалися дива.
Вийшло так, що Снігова королева, в якої трішечки стало тепленьке серце, створила країну мильних пузирів, де замість снігу там і будинки і мешканці - це мильні пузирі.
Для дітей це свято стало новорічним шоу.
Дякуємо сніговій королеві Анна Костюк за прекрасне шоу, а Елизавета Овчаренко та Ilona Sheveleva з Бухно Владиславом за артистизм і витримку всіх новорічних свят.
За фото спасибі Dasha Protsenko
Захід здійснюється за підтримки молодіжного простору #MCPUkrainsk, який є учасником Проекту «Молода енергія громад», який здійснюється ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля» у рамках програми ЮНІСЕФ «Посилення життєстійкості та підвищення громадської активності підлітків і молоді у східній Україні», яка впроваджується за фінансової підтримки Європейського союзу.

Немає коментарів:

Дописати коментар