Новорічний БАЛ 2019

Для 7-11 класів 24 грудня відбувся Новорічний бал-дискотека.
Дві години діти відтанцьовували, насолоджувались музикою від діджея Елизавета Овчаренко, розважалися в моїх конкурсах, обирали Короля Elman Garsia та Королеву балу Валерия Иванова і Найкращий костюм Бухно Владислава за найзапальніші танці, фотографувались та отримували за активність на святі подарунки - світлодіодні кулі, які не тільки були подарунком, а й прикрасою залу.
Завдяки роботі учнівського самоврядування, щодо залучення коштів для свята спонсором, який неодноразово допомагав дітям, став в цьому році - Сергей Могилевич. Пдарунки та кулі були куплені за надані кошти.
Анна Сухорукова - президент школи разом з самоврядуванням висловлює подяку за фінансову допомогу для організації такого крутого новорічного свята.
Захід здійснюється за підтримки молодіжного простору #MCPUkrainsk, який є учасником Проекту «Молода енергія громад», який здійснюється ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля» у рамках програми ЮНІСЕФ «Посилення життєстійкості та підвищення громадської активності підлітків і молоді у східній Україні», яка впроваджується за фінансової підтримки Європейського союзу.


Немає коментарів:

Дописати коментар