Свято для пільгових категорій

26.12.2019 Учні школи та вихованці МКУ, (Alina Golub; Бухно Владислав; Валерия ИвановаАлинка УсАлина ШварёваДиана ЮрченкоАнна СухоруковаДиана ПокинтелицаНастюша Малая, Гапоненко Надія, Єрмакова Каміла, Алеся НикульченкоЕлизавета ОвчаренкоКсения ПодтёсоваДзанкокуми ОлейникIlona Sheveleva.) гуртка "Веселі нотки" БТДЮ м.Українська, та малі вихованці спортивної аеробіки ДЮСШ ім. Мирошниченко провели новорічний ранок для дітей пільгових категорій міста на базі Української ЗОШ №12.
Сюжет сценарію "Новорічний подарунок" створили самі ж актори. Ніби Святий Миколай губить подарунок йдучи на свято до дітей, і цей подарунок за допомогою дітей та ведучої пробує знайти шлях на свято. На шляху з'являються кікімори, які плутають вказівник, Старий рік та новий. Всі герої з дітьми танцюють у флешмобах, грають в ігри та водять хороводи.
Це свято без костюмів не було би і святом, тому спасибі золотим рученятам Антонина Верба та Olga Leontieva.
Захід здійснюється за підтримки молодіжного простору #MCPUkrainsk, який є учасником Проекту «Молода енергія громад», який здійснюється ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля» у рамках програми ЮНІСЕФ «Посилення життєстійкості та підвищення громадської активності підлітків і молоді у східній Україні», яка впроваджується за фінансової підтримки Європейського союзу.
Більше фото тут... https://drive.google.com/…/1G4DPnp9Yf4x3fVXSe9pRjcN6CAEYuyw…


Немає коментарів:

Дописати коментар