Спікер

Вже пройшов рік після Zero waste school Ukraine, а в нас постійно щось нове і пов’язане з цим проектом. Дуже приємно, коли тебе запрошують спікером на ZWSDay такі самі енергійні люди, як і моя команда. Через півроку їх запросять спікерами на нову хвилю проекту, але знаю точно ми підіймемось ще на новий рівень і вже цікаво хто і куди запросить.
Пам'ятаю, як ми влаштовували такі дні і хто в нас був спікерами, і як ми хвилювались. Треба це пережити і зробити, бо спікером стає тільки той хто сам це робить, бачить, відчуває і проживає.
Дякую Victoriya Bezverkha за довіру, а ще й за такий приємний подаруночок – реально приємно.
В минулому році я отримала від Roman Puchko #непакет, а від Zero Waste School Миколаївка еко-серветку. Вперше про неї читала, коли вона прийшла. Дуже класна річ, намочити, дати висохнути і користуватися. Зараз ми відмовляємось від всього одноразового.
До речі вітаю мешканців міста, скоро в нас не будуть продавати пакети. Якщо мій чоловік сьогодні прийшов і запитав: "А ти знала, що в нашому місті заборона пакетів?". І знаєте, коли я йому щось кажу він не чує і тут хоч звідкілясь узнав про це. Хоч отак до нього достукались. Тому чекаємо!

Немає коментарів:

Дописати коментар