Ювілей!

16.11.19 в м.Покровськ відбувся захід присвячений ювілею з дня народження Молодіжної організації "Ліга майбутніх поліцейських".
Наша ліга працювала перший рік і вже отримала нагороду за участь в соціальних проектах.
Дякуємо Евгений Косогов за підтримку, допомогу, навіть в цей день завдяки відділу поліції ми мали змогу доїхати до Покровську на власному автобусі.
Це було не просто формальне нагородження, ні, ми познайомились з "МУХТАРОМ" ( звуть собачку не так, але ми дали саме таке ім'я, бо вона була справжнісіньким добрим велетнем, хоча нам сказали, що це вона тільки сьогодні всім посміхається).
Нам дуже сподобалась польова каша, приїхали не голодні, але з'їли від 5 до 7 порцій кожний наш учасник. Дуже було смачно.
КВН, в якому на жаль ми не взяли участь, через брак часу і участь в інших конкурсах, але ми були гарними глядачами, які підтримували команди і були в захваті від Бахмутської команди, вокал був на висоті, як завжди.
Уявіть наша команда сиділа на перших рядах, це було дуже почесно виходити і отримувати нагороду. Коли прозвучало наше місто, а саме Українська Ліга майбутніх поліцейських , погодьтеся, що звучить не як наше місто, а загальна українська назва, Alina Golub та Владислав Щербаков трішечки збилися з пантелику, але коли помітили, що ніхто не виходить зрозуміли, що це назвали нас. (До речі я в дитинстві завжди думала, що всі школи називаються, як і моя "Українська", бо ми ж в Україні живемо).
Дякуємо за теплий прийом та чудову організацію цієї події Kate Shneider та Оксана Шиян. З днем народженням Молодіжний рух, який активізує наших підлітків.


Немає коментарів:

Дописати коментар